Team

MickeTeam

Michael Gustafsson

Modell

Med ett brinnande intresse för surfing och skidor samt nu även vinnaren av bästa manliga modell i top model Sverige är det en ära att ha Michael i VonZipper Sverige teamet. En glad och utåtriktad person som alltid bär på ett happy face.

Instagram: @michaelgustafsson

Mickes VonZipper val:

Thurston TBK

AdamTeam

Adam Klingeteg

Fotograf & Skidåkare

Med kameran i fokus med Adam både bakom och framför är han en mästare och en av dem bästa på att få till den där lite extra cleana bilden. Med ett stort intresse av skidåkning samt fotografering passar Adam som fisken i vattnet in i vårar team. Ett välkänt ansikte i ski/snowboard Sverige som levererar bild efter bild i stora magasin samt på hemsidor överallt.

Instagram: @adamklingeteg

Adams VonZipper val:

Booker Mindglo Blue

ThuressonTeam

Filip Thuresson

MX-Rider

Den flerfaldiga svenska mästaren och en av Sveriges största MX talang Filip Thuresson bär alltid på ett stort leende och en clean stil, både på banan och utanför. Det är en ära att ha med Filip i VonZipper Sverige teamet. I år kommer Filip först och främst tävla i Tyskland för att mäta sin talang mot europas elit.

Instagram: @filipthuresson91

Filips VonZipper val:

Lesmore BKV

SkagerbergRadstromTeam

Skagerberg/Rådström

Beachvolleyboll

De landslags meriterande beachvolleyboll tjejerna Matilda Skagerberg och Anniken Rådström spelade sin första säsong tillsammans 2013, sedan dess har det representerat Sverige bl.a i U23 VM i Polen samt kvalade in till Tourfinalen där endast dem 8 bästa lagen i Sverige gör upp.

Instagram: @skagerbergs  @annikenradstrom

Skagerberg/Rådströms VonZipper val:

UpDo BKV

Lomax NVY

FilipEDDDTeam

Filip Ed

Skate

Den stora skate-talangen från Borlänge som syns runt om i Sverige på olika tävlingar. Filip är en skön person alltid med ett leende på läpparna. Vi är stokade över att presentera Filip i VonZipper teamet.

Instagram: @mrfiliped

Filips VonZipper val:

Booker BKV

 

 

 

 

Sociala medier

Back to Top